TUNCELİ / ÇEMİŞGEZEK - Raşit Yüksel Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Emekli Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet İzzet DEMİR'i okulumuzu ziyaret etti. Öğretmenlerle buluşan Mehmet İzzet DEMİR, öğretmenlik mesleğinin fedakarlık mesleği olduğunu, maddi karşılığının olmayacağını belirtti. Meslek hayatındaki tecrübelerini genç öğretmenlerle paylaşan emekli öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle okulumuzda tören düzenlendi. İlçe Kaymakamımız Önder KOÇ'un, şehit yakınlarının, ilçe prtokolünün ve öğrencilerimizin katılımıyla düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününde aziz şehitlerimizi yad ettik.

Programda öğrencilerimiz Çanakkale Zaferi ve vatan uğruna şehadete ermiş şehitlerimizin anısına çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.

Mrt

Öğrenci ve öğretmenlerin etkin bir şekilde kullanabileceği, erişimi kolay, güncel ve özgün kütüphanemiz aktif bir şekilde kullanıma sunuldu. Bu kapsamda Türkçe ve Türk Dili ve Edebiyatı derslerinin haftalık bir ders saatinin kütüphanede işlenmesine karar verildi. Bu sayede bütün öğrencilerimizin kütüphaneden yararlanması sağlanacaktır.

Mrt

Öğrencilerimizin faydalanması için oluşturulan Sosyal Etkinliker Dersliği hizmete açıldı. Müzik, satranç ve ebru sanatı araç gerecinin bulunduğu derslik sayesinde öğrencilerimiz sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlik faaliyetlerini yürüteceklerdir.

Ock

Okulumuz 8. ve 12. Sınıf öğrencileri için İl Milli Eğitim Müdürlüğü desteği ile  belirli aralıklarla LGS ve YKS deneme sınavlarına devam ediyoruz. Denemelerin analizleri öğretmenler ve idareciler tarafından yapılarak eksik veya yetersiz konuların geri dönüşümleri sağlanmaktadır.

Ock

İlçe Müftümüz İsmail GÜVEN pansiyonda kalan öğrencilerimizle Kur'an-ı Kerim'in ana konuları ve muhtevasına yönelik sohbet etkinliği düzenledi.

Okulumuz uygulama mescidinde düzenlenen etkinliğe öğrencilerimiz dışında okulumuz öğretmenleri ve idarecileri de katıldı.

Ock

Okulumuz kütüphanesi, bilişim teknolojileri sınıfı, öğrencilerimizin ders çalışması ve gerekli araştırmaları yapmaları için saat 18.00'e kadar açık tutulmaktadır. İsteyen öğrencilerimiz ödev yapmak için ve araştırma çalışması için kütüphane ve bilişim teknolojileri sınıfındaki bilgisayarlardan ve yazıcılardan yararlanabilecektir.

Ara

Okulumuz ortaokul öğrencilerinin katıldığı deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri, Okul Müdürü Cengiz YILDIRIM tarafından verildi.

Kas

11. ve 12. sınıf öğrencilerimiz İlçe Müftülüğü ile koordineli olarak İHL Meslek Dersleri Öğretmenleri gözetiminde ilçemizdeki çeşitli camilerde ve okulumuz uygulama mescidinde Cuma namazlarını kıldırıp hutbe etkinliklerine başlamışlardır.

Kas

Okulumuza kurulan LCD ekrana öğrencilerimiz tarafından hazırlanan haftanın ayeti, hadisi ve duası hafta boyunca yayınlanmaya başlandı. Öğrencilerimizin ilgi duyduğu bu uygulamaya tüm yıl boyunca devam edilecektir.

Ekm

2021 - 2022 Eğitim - Öğretim Yılı birinci dönemi birinci ortak sınav takvimi aşağıdaki gibidir. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

Telafide Ben de Varım Projesi kapsamında okulumuzda yürütülecek faaliyetlere ait liste aşağıdadır. Faaliyetlere katılmak isteyen öğrencilerimizin veli izin dilekçesi ile okulumuza -faaliyet başlamadan önce- başvurması gerekmektedir.

Haz

Raşit Yüksel Anadolu İmam Hatip Lisesinin görüntülerinden oluşan tanıtım videosudur. Geçmişten destek alarak geleceğe doğru sağlam adımlarla yürümek için madde ve manayı; ilim ve bilimi bir araya getirerek ilerliyoruz.

Okulumuzun tanıtım videosu

Okulumuzun Tanıtım Sunusu