TUNCELİ / ÇEMİŞGEZEK - Raşit Yüksel Anadolu İmam Hatip Lisesi

.
Çukur Mahalle Elazığ Caddesi No 43 ÇemişgezekTunceli
Vizyon
Öğrencilerimizi, ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu bilimsel alanlarda yetkin; dinî ve kültürel değerlerine sahip çıkıp onları yaşayan; hayatı yorumlayabilen; problemlere çözüm üretebilen; ahlakî olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirmektir.
Misyon
Çemişgezek İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu olarak misyonumuz; çağın modern araç ve gereçlerini kullanarak, ahlakî ve kültürel değerlere bağlı kalarak, evrensel değerler ışığında kendimizi sürekli geliştirerek, özgüveni yüksek, yaşanan hayatı yorumlayan, problemlere çözüm üretebilen, dinimizin günümüz insanına doğru doğru anlatımında ve din hizmetlerinin sunumunda bireysel yeterliliğe ve temsil kabiliyetine sahip bireyleri hayata ve yüksek öğretime hazırlayarak, Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkelerini en üst seviyede gerçekleştirmektir.
Kalörifer
Okulumuz Çemişgezek ilçe merkezinde olup il merkezine 120 km mesafededir.